my cart 0 items - €0,00 0

Hair extensions

Beste klanten,

Ik ben best lang in alle stilte achter de schermen op zoek geweest naar de juiste hair extensions aan een correcte prijs.

Vaak was het haar goed van prijs maar minder goed van kwaliteit of andersom. En ik wilde beide.

Als kapster heb ik geen zin om extensions aan te bieden waarvan de prijs concurrentieel is maar de kwaliteit te wensen overlaat. Ik wil niet dat ikzelf noch mijn team zit te klungelen met haar van mindere kwaliteit omdat de prijs goed zit. Evenmin wilde ik haar dat klit, afbreekt of moeilijk handelbaar is.

Ik wil dat mijn klanten thuis hun haren ook mooi verder kunnen stylen. Uitraard is dit een zoektocht geweest van meerdere ontgoochelingen maar ik kan nu met de hand op het hart zeggen dat ik garant sta voor hairextensions van een uitstekende kwaliteit en aan een scherpe prijs.

Zo zijn we gekomen tot 2 systemen : wefts en keratines. Met beide technieken kan je hele mooie verleningen en verdikkingen bekomen.

Lees deze belangrijke tips voor je extensions laat zetten

Je bent overtuigd en wil extensions?  Wij tonen je eerst alle opties en bepalen de juiste haarkleur voor de extensions in een in-take gesprek. Nadien kan je effectief je afspraak voor de plaatsing inboeken.

hair extensions van top-kwaliteit

2 systemen

30, 45 of 60cm

Keratines

afhankelijk van aantal lokken en gekozen lengte
vanaf €200
  • Beschikbaar in 2 kwaliteiten haar. Gold (A-label) en Diamond (A+ label)
  • 60 prachtige kleuren.
  • Maximum 4u salontijd voor de plaatsing. Nadien loop je 3 tot 4 maanden gerust rond met je mooie volle of lange lokken.
  • Levensstijl: Je wenst niet elke 6 weken naar de kapper te komen om je extensions te laten omhoog zetten. Je bent misschien iemand die graag verandert van haarkleur of snit. Je wil tijdelijk eens extensions en niet een gans jaar door.
  • Budget: Keratine extensions zijn goedkoper. Dit komt omdat keratines maar een levensduur hebben van 3 tot 4 maanden en dan volledig uit je haar verwijderd worden en in de vuilbak belanden. Nadien moet je dus een nieuwe set aankopen. Dit is ook direct hun enige minpunt. Niet ecologisch en op langere termijn, bij meerdere sets, dan toch weer duurder.
Extra voordelen
Ideaal om de voorste delen op te vullen. Bijwerking om de 3 tot 4 maanden. Ideaal als je eens hair extensions wil voor een korte periode.
Nadelen
Om een bijwerking te kunnen doen moet je een volledige nieuwe set aankopen.
Lees er alles over
I.NS brand
30, 35, 45, 50 of 60cm

Invisible wefts

afhankelijk van aantal banden
vanaf €300
  • Beschikbaar in 2 kwaliteiten haar. Gold (A-label) en Diamond (A+ label)
  • 39 brilliante & luxueuze kleuren.
  • Maximum 4u salontijd. Nadien moet je elke 4 weken (bij extreem dun haar) of elke 6-8 weken terug komen naar het salon om de wefts terug omhoog te laten zetten.
  • Levensstijl: Je kan je makkelijk vrij maken om je extensions omhoog te laten zetten. Je plant graag vooruit en verandert niet graag van haarkleur of snit. Je wil je extensions het ganse jaar door. Dan ben je een ideale kandidaat voor weft extensions.
  • Budget: Weft extensions zijn duurder in aankoop maar veel goedkoper op langere termijn, omdat wefts een levensduur hebben van 9-12 maanden en dan pas vervangen moeten worden. Ze zijn ecologischer en budgetvriendelijker dan keratines.
Extra voordelen
Je kan ze flippen en ze zijn nagenoeg onzichtbaar en niet voelbaar. Makkelijk om staarten te maken en je kan ze bijvoorbeeld voor een vakantie even uitdoen en nadien terug laten plaatsen.
Lees er alles over

Werkwijze

Eerst kom je op intake-gesprek, waarin we het systeem, de gewenste lengte en kleur bepalen, en hoeveel extensions je nodig hebt.

Dit essentieel gesprek kost je €50 en duurt ongeveer 45 minuten. Dit bedrag wordt door ons terugbetaald na je in-take gesprek, bij plaatsing van je extensions.

Bij het maken van de afspraak voor plaatsing wordt een voorschot aangerekend en worden op het einde ook al minstens 1 vervolgafspraak ingepland. Je kan dan kiezen om je haarextensions in 1 keer te betalen of te kiezen voor een abonnement. Vraag ernaar om de voorwaarden te kennen.

Abonnement-formules

Investeren in extensions is niet goedkoop.

Daarom hebben we abonnementen voorzien om de kost te spreiden over een aantal maanden. Afhankelijk van het systeem waarvoor u kiest, wel tot 9 maanden.

Je bespaart tot -23% !

Lees meer over onze abonnementen

I.NS magazine

Lees rustig alle details na in ons magazine