my cart 0 items - €0,00 0

Tips voor je extensions laat plaatsen

Alvorens je haarextensions laat plaatsen, moet je rekening houden met enkele belangrijke zaken:

De soort extensions: Wij bij I.N.S bieden 2 verschillende soorten extensions aan: keratine en wefts. Het is belangrijk om de verschillen te begrijpen en te kiezen wat het beste bij je levensstijl past. Laat je hierin begeleiden en maak de juiste keuze naargelang budget, tijd en levensstijl.

De kwaliteit van de extensions: Let op de kwaliteit van de extensions en zorg ervoor dat ze van 100% mensenhaar zijn gemaakt en van goede kwaliteit zijn. Uiteraard werken we bij I.N.S enkel met de beste hair extensions. Wij willen geen gedoe met haar van mindere kwaliteit dat gaat klitten of pluizen. Ook wij willen graag dat jij tevreden bent met je aankoop en dat kan ik enkel garanderen als wij kiezen voor een kwaliteit die hoog scoort.

De kleur van de extensions: Kies de kleur die het beste overeenkomt met je eigen haarkleur, of ga voor een opvallende kleur die je graag wil proberen. Wij helpen je hierbij uiteraard volledig. Het moet gewoon een perfecte match zijn in alle opzichten.

De verzorging: Het is belangrijk om te begrijpen hoe je voor je extensions moet zorgen om ze in goede conditie te houden en ze zo lang mogelijk mooi te houden.

Alles over de 2 systemen bij I.NS EXTENSIONS BY GLOWINES

Invisible wefts versus keratines of wax extensions

Bij I.NS kan je terecht voor 2 specifieke systemen van hair extensions: invisible wefts, onder eigen merknaam, en keratines van het bekende merk Perfect Hair. Beide systemen hebben specifieke voor- en nadelen, een totaal verschillende manier van plaatsing en een andere prijszetting.