my cart 0 items - €0,00 0

Diensten & behandelingen

Verschillende haarlengtes

Glowines werkt met 4 verschillende haarlengtes om de keuzemogelijkheden visueel duidelijker te maken bij het inboeken van afspraken. De prijs van je behandelingen worden op maat berekend in functie van werktijden en verbruikte producten.

Oor/kin

Je haar komt tot aan of net over je oor en het begin van je kin.

Schouder

Je haar komt voorbij je kin of tot aan het sleutelbeen, de aansluiting van je nek op je schouder.

Oksel

Je haar komt tot maximaal aan je oksel of armpit.

Rug

Je haar komt tot voorbij de onderkant van je oksel of zelfs nog verder op je rug.

Onze behandelingen

Alle Glowines behandelingen in 1 overzicht.  Klik op de soort behandeling die je wenst en bekijk alle details en foto’s.

Alle vermelde prijzen zijn startprijzen die aangepast kunnen worden in functie van jouw exacte haartype en de noden van je haar. Wens je op voorhand exact te weten wat de kostprijs zal zijn, vraag het dan voor we aan je behandelingen starten.

Je haar laten wassen en in een bepaalde coupe of model laten leggen met de haardroger, kan bij Glowines in 2 verschillende soorten behandeling afhankelijk van de hoeveelheid tijd die je wil spenderen en de frequentie waarmee je langskomt of van stijl wil veranderen.

Wash/Brush & Go

Je haar laten wassen met een aangepaste shampoo, 1 styling product, de brushing en een afwerkingsproduct, telkens op maat van jouw haar en coupe. Snel maar goed! Maximaal 30 minuten.

oor/kin-lengte
€ 35
schouderlengte
€ 35
oksellengte
-
ruglengte
-
Full glow brushing

Je haar laten wassen en verzorgen met een aangepaste shampoo en conditioner, een leave-in treatment en gelaagde stylingproducten voor een langdurige houdbaarheid van je brushing, en een afwerkingsproduct, telkens op maat van jouw haar en coupe. Ook een gloss-spray om je echt te laten “glowen”.

oor/kin-lengte
€ 43
schouderlengte
€ 43
oksellengte
€ 48
ruglengte
€ 48
Upgrades voor je Full glow brushing
bombshell curls

€ 18

sleek & glowy

€ 23

Miami beach waves

€ 25

Je haar laten wassen, een leuke, frisse coupe knippen volgens je eigen inspiratie of de nieuwe trends die onze stylistes van nabij volgen.  Vervolgens met zorg laten afwerken zoals je wenst.

Cut & glow

Je haar laten wassen en verzorgen met een aangepaste shampoo en conditioner, telkens op maat van jouw haar in een leuke, frisse coupe geknipt. Tot slot wordt je haar handdroog geblazen.

oor/kin-lengte
€ 48
schouderlengte
€ 48
oksellengte
€ 56
ruglengte
€ 56
Cut & style

Je haar laten wassen en verzorgen met een aangepaste shampoo en conditioner.  Een nieuwe frisse coupe geknipt naar je eigen inspiratie of die van onze stylistes. Een leave-in treatment en gelaagde stylingproducten voor een langdurige houdbaarheid van je brushing, en een afwerkingsproduct, telkens op maat van jouw haar en coupe. Ook een gloss-spray om je echt te laten “glowen”.

oor/kin-lengte
€ 60
schouderlengte
€ 63
oksellengte
€ 68
ruglengte
€ 75
Upgrades cuts & style
bombshell curls

€ 18

sleek & glowy

€ 23

Miami beach waves

€ 25 - 38

K18 verzorging

€ 25 - 30

Je haar laten kleuren in 1 bepaalde tint, lichter of donkerder.  Zwart, bruin, rood, ros, blond.  Het kan allemaal. Wij werken met Davines Mask voor permanente kleuring en Davines View voor de toners.

Waarom kiezen we voor Mask ?

Mask is een permanent kleuringssysteem die in staat is grijs haar perfect te dekken, het haar tot 3 niveaus te verdonkeren en op te lichten, het van reflectie te veranderen en biedt een buitengewone glans en een langhoudende kleur. Het belangrijkste is dat het quinoa proteïnes bevat, verzorgende plantaardige ingrediënten, rijk aan Omega-9 en verpakt zit in CO2-neutrale verpakking.  Voor de glans bevat het een rijke samenstelling aan aminozuren.

Waarom kiezen we voor View ?

View van Davines is een demi-permanent haarkleursysteem met een lage pH-waarde, samengesteld met ingrediënten die tot 93% van natuurlijke oorsprong zijn en tot 99% biologisch afbreekbaar zijn. Ontworpen om aan alle behoeften te voldoen, extreem glanzend haar te geven, mild voor het haar te zijn en de haarstructuur volledig te respecteren en te versterken.

OPGELET : de onderstaande prijzen moeten opgeteld worden bij de prijs van je “Wash & styling” of je “Cut & styling” behandeling.

Uitgroei bijkleuren

De uitgroei van je vorige kleuring of je grijze haren aan de wortels laten bijwerken met dezelfde kleur of een complementaire kleur. Voor de beste grijsdekking vragen wij u om ten minste elke 8 weken deze kleuring te laten zetten.

Volle lengtes kleuren

Fris de kleuring van je volledig haar opnieuw op of zet je haar volledig in een nieuw kleurtje. Wel niet te gek doen.  Een volledige kleurtransformatie van het ene uiterste naar het andere kan gewoon vaak niet in 1 kappersbeurt.

Prijzen per volume verbruikte kleuring (in cc)

40 cc
€ 56
60 cc
€ 66
80 cc
€ 80
100 cc
€ 96
Bleach

Je haar krachtig verlichten en toch gezond haar behouden dankzij onze standaard behandeling met K18!

Prijzen in functie van inwerkingstijd

30 minuten
€ 90
45 minuten
€ 110
60 minuten
€ 120
75 minuten
€ 135
90 minuten
€ 155
Upgrades coloring
extra verzorgend masker

€ 12

Diepteverzorging om je haar intens te herstellen en te voeden na een chemische behandeling. Keuze uit hydrateren, herstellen of extra volume voor fijne, delicate haren.

Gloss & shine toner

€ 20 - 30

Deze glansversterkende behandeling geeft extra reflectie op lengtes en punten van je gekleurd, geblondeerd of opgelicht haar.

Treat-me verzorging

€ 26

Gepersonaliseerde verzorging die je haar in kuurvorm in gezonde conditie brengt en houdt. Er zijn 4 kuurvarianten: droog haar, beschadigd haar, extra lang haar en fijn haar.

Extra kleur per 10cc

€ 6

Ook wel gekend als “mechen” in de volksmond. Goed gezette highlights hebben echter niet het strepeneffect van de jaren ’80. Met highlights zal je haarkleur van wortel tot punt maximaal opgelicht worden. Bijzonder geschikt voor dames die houden van blond haar, variërend tussen warm en as blond, of van veel contrast in hun haarkleur.

Highlights/lowlights

Highlights worden steeds gezet met zilverfolie zodat je het effect maximaal is en je haar sterk opgelicht wordt, maar toch met de veel schakering en contrast.

45 minuten
€ 65
60 minuten
€ 81
75 minuten
€ 98
90 minuten
€ 117

Gloss/toner

40 cc
€ 40
60 cc
€ 45
80 cc
€ 52
100 cc
€ 60
Babylights/teasy lights

Bijna dezelfde techniek als highlights maar veel fijner gezet waardoor je minder schakering en contrast in je haar krijgt.  Daardoor is je globaal eindresultaat nog meer opgelicht en assiger blond. Meestal worden babylights enkel gezet rond contouring of in combinatie met highlights. Dit is de meest arbeidsintensieve en tijdrovende behandeling die je kan kiezen, en vraagt vaker onderhoud. Wij raden aan om elke 6-8 weken deze behandeling te herhalen.

60 minuten
€ 81
75 minuten
€ 98
90 minuten
€ 117
105 minuten
€ 137

Gloss/toner

40 cc
€ 40
60 cc
€ 45
80 cc
€ 52
100 cc
€ 60
Upgrades highlights
Extra ontkleuring

€ 6 per 30gr

Heb je je haar nog nooit gekleurd, of heb je dik&stug haar, dan zou het kunnen dat er extra ontkleuringspoeder nodig is om een mooi resultaat te garanderen.

Teasy lights

€ 30

Teasy lights brengen een veel natuurlijkere uitgroei, waardoor je minder snel de behandeling moet herhalen. Je kan wel niet zo assig blond gaan in je oplichting.

Treat-me verzorging

€ 26

Gepersonaliseerde verzorging die je haar in kuurvorm in gezonde conditie brengt en houdt. Er zijn 4 kuurvarianten: droog haar, beschadigd haar, extra lang haar en fijn haar.

Olaplex bescherming

€ 23

Beschermt je haar actief tijdens chemische bewerkingen tegen schade en maakt je haar terug sterk, glanzend en super gezond. Beschermt je haarkleur en kan apart als herstelbehandeling toegepast worden.

“Balayage” komt uit het Frans en betekent zoveel als “vegen”. Het idee is om het natuurlijke verlichtingseffect dat de zomerzon op je haar heeft, nat te bootsen door haarontkleuring met de losse hand te verdelen over de volledige lengtes van je haar. Deze techniek is specifiek voor dames die houden van zachte oplichting.  Het eindresultaat zal altijd “warmer” zijn dan highlights of babylights, omdat de maximale verlichting van 3 tinten mooi blijft blenden met je eigen haarkleur.

(Handpainted) Balayage
45 minuten
€ 67
60 minuten
€ 87
75 minuten
€ 117
90 minuten
€ 147
105 minuten
€ 157

Gloss/toner

40 cc
€ 40
60 cc
€ 45
80 cc
€ 52
100 cc
€ 60
Foiliage

Is een balayagetechniek die na het aanbrengen van de ontkleuring, laagje per laagje, wordt ingepakt in zilverfolie. Voor de dames die een redelijk natuurlijke verlichting willen, maar met een extra punch op de punten. We verkrijgen een verlichting van 3-4 tinten, op natuurhaar.

Handpainted balayage

Bij deze techniek verkrijgen we maximaal 1 à 2 tinten verlichiting van de haren.  De aangebrachte ontkleuring blijft aan de lucht blootgesteld.  Het eindresultaat is een heel zachte oplichting die perfect blend met je natuurlijke haarkleur.

Ombré – Sombré

Bij deze behandelingen focus je voornamelijk op de oplichting van je lengtes en punten, waardoor je roots donker blijven.  Er ontstaat een zeer geleidelijke overgang van donker naar lichter, zowel voor bruine als blonde tinten. Zeer onderhoudsvriendelijke behandeling die slechts 2-3x per jaar herhaald moet worden. Zeer mooi te combineren met fantasiekleuren zoals peach, roodtinten, koper.

Upgrades balayage
Lowlights

€ 41

Heb je graag meer contrast in je haarkleur, vooral op je lengtes en punten, dan zijn lowlights ideaal. Dit creëert diepte door opnieuw donkere kleur te verwerken in je lengtes.

Teasy lights

€ 30

Teasy lights brengen een veel natuurlijkere uitgroei, waardoor je minder snel de behandeling moet herhalen. Je kan wel niet zo assig blond gaan in je oplichting.

Treat-me verzorging

€ 26

Gepersonaliseerde verzorging die je haar in kuurvorm in gezonde conditie brengt en houdt. Er zijn 4 kuurvarianten: droog haar, beschadigd haar, extra lang haar en fijn haar.

Olaplex bescherming

€ 23

Beschermt je haar actief tijdens chemische bewerkingen tegen schade en maakt je haar terug sterk, glanzend en super gezond. Beschermt je haarkleur en kan apart als herstelbehandeling toegepast worden.

Signature styles

Om al onze speciale technieken in highlights, teasy lights, baby lights en balayage een extra “glowines” te geven, kan je een upgrade doen en kiezen uit onze signature styles die je eindresultaat nog beter tot hun recht laten komen.

Moneypiece

Deze techniek geeft een extra oplichting van het haar rond je gelaat. Deze stijl kan perfect gecombineerd worden met andere kleurtechnieken maar kan ook volledig op zichtzelf als accent worden toegepast op ieder haartype.

40 cc
€ 62
60 cc
€ 62
80 cc
€ 62
100 cc
€ 62
Root shadow

Brengt een schaduw-effect aan de aanzet van je kleurtechniek. Dit zorgt ervoor dat er een mooie, natuurlijke blend ontstaat tussen je eigen haarkleur en de toegepaste kleurtechniek.  Hierdoor merk je minder snel een uitgroei van de kleur en heb je ook veel minder het streeptjes-effect van je hightlights of balayage;

40 cc
€ 45
60 cc
€ 48
80 cc
€ 50
100 cc
€ 53
Root smudge

Creëert een schaduw-effect verder naar beneden op je haarlengtes. Dit bezorgt je een zeer onderhoudsvriendelijke kleurtechniek waardoor je minder vaak naar de kapper hoeft. Het uiteindelijke totaaleffect zal daardoor wel donkerder blijven dan bij de root shadow.

40 cc
€ 38
60 cc
€ 40
80 cc
€ 43
100 cc
€ 45
Upgrades glow magic
Extra ontkleuring per 30gr.

€ 6

Treat-me verzorging

€ 26

Gepersonaliseerde verzorging die je haar in kuurvorm in gezonde conditie brengt en houdt. Er zijn 4 kuurvarianten: droog haar, beschadigd haar, extra lang haar en fijn haar.

Olaplex bescherming

€ 23

Beschermt je haar actief tijdens chemische bewerkingen tegen schade en maakt je haar terug sterk, glanzend en super gezond. Beschermt je haarkleur en kan apart als herstelbehandeling toegepast worden.

Maak van je haar een juweel dat blinkt en straalt als nooit te voren. Weg met kroezel en frizzel, welkom sterk en glanzend gezond haar.
Karakter : een stralende diamant, veelzijdig en gepolijst, blinkend van zelfvertrouwen.

Beide behandelingen zorgen er voor dat je haar heel gemakkelijk te stylen is zonder te veel hitte.
Je kan met een geruster hart in de regen lopen zonder te veranderen in een pluizenbol.

Magic hair
 • natuurlijke straightener, 80% gladder.
 • pluis-vrij haar
 • herstelt droog en beschadigd haar intens
 • geeft het haar terug vitaliteit behoud van volume
 • zachter haar
 • geeft meer glans dan botox
schouderlengte
€ 255
oksellengte
€290
ruglengte
€ 325
Botox
 • gladder haar
 • zachter haar
 • gezonder haar
 • sterker haar
 • zeer geschikt voor gevoelig haar
 • behoudt de natuural flow van je haar
schouderlengte
€220
oksellengte
€240
ruglengte
€260

Kleurtechnieken uitgelegd

Alle Glowines kleurtechnieken uitgelegd in video-formaat zodat je beter geïnformeerd een keuze kan maken op maat van jouw haar en wensen.