my cart 0 items - €0,00 0

Afspraak maken

Maak eenvoudig zelf je afspraken in onze online agenda.

Makkelijk en altijd beschikbaar, ook buiten de openingsuren van het kapsalon. Weet je niet meer zo goed voor welke dienst, bekijk ze nog even allemaal.

Hallo! Welkom bij GLOWINES in Niel, bij Ines.

Hier kan je zelf online je afspraak inboeken in mijn agenda. Bepaalde langdurende of complexe behandelingen zoals handpainted mechen of complete omschakeling van haarkleur kan je niet online boeken. Omdat ik altijd eerst wil bespreken wat er precies moet gebeuren en zelfs vaak eerst het haar wil gezien hebben alvorens een afspraak te maken. Bel hiervoor op +32 3 218 59 90

Je zal merken dat ikzelf niet meer in de keuzelijst van kapsters voorkom, dat is een bewuste keuze.  Wil je écht wel een afspraak met mij, bel dan op +32 3 218 59 90.

Heb je problemen om een geschikt moment te vinden? Bel me dan even. Krijg je geen bevestiging per e-mail, bel me dan ook, want dan staat je afspraak zo goed als zeker niet in mijn agenda.

Groetjes, Ines

Annulaties en vergoedingen

Afspraken annuleren of wijzigen kan enkel telefonisch (+32 3 218 59 90) tot 24 uur op voorhand.  Annulaties en wijzigingen minder dan 24 uur op voorhand worden niet toegelaten en gelijkgesteld aan niet komen opdagen.  Niet opdagen resulteert de eerste maal in een vergoeding van 25% van de normale prijs van de behandeling waarvoor een afspraak werd gemaakt.  De tweede maal is dat 50%.  Daarna is het (tijdelijk) niet meer mogelijk online afspraken te maken.